Політика

Книжки Авакова потрапили на виставку російського форуму "Армія-2022"

19 Серпня 2022 19:46

Книжки міністра внутрішніх справ України у 2014-2019 роках Арсена Авакова опинилися у Москві на Міжнародному військово-технічному форумі «Армія-2022». Про це політик розказав у соцмережі.

"До програми цього цирку чомусь потрапила і виставка української символіки та літератури. […] А поруч із нею – стенд з українськими книгами, дві збірки видань. Дитяча література: від «Історія незалежності України» та «Уроки мужності у середній школі» до коміксу «Пригоди Микитки» й публіцистика: біографії Бандери, Мазепи, Махна, «Україна на шляху до Європи», книжка Андрія Кокотюхи та… дві мої", – написав Аваков у Facebook.

Зокрема на стенді виставлені "Ленін з нами" та "Вчора і завтра".

Сподіваюся, на виставці відвідувачам дозволяють погортати книжки, а за запитом від організаторів із задоволенням надішлю примірник «Ленина» слобожанською, ще й з автографом автора! (текст того автографа складемо разом!!!)

Шкода лише, що вони не змогли дістати інше моє видання – «2014. Миттєвості харківської весни». Отім оркам було б корисно почитати – хоча б для розвінчання головного міфу імперської путінської пропаганди: «у Харкові росіян зустрічатимуть хлібом-сіллю»! Особливо до вторгнення!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling