Кримінал

Окупанти намагаются примусити персонал ЗАЕС підписати контракт з “Росатомом”

заес

Російські окупанти не залишають спроб змусити працівників Запорізької АЕС підписати контракти з “Росатомом” і вигадують нові способи схилити людей до співпраці.

Про це повідомило ДП “НАЕК “Енергоатом”.

“Наразі загарбники почали тиснути на персонал з подвоєною силою, залучивши до агітації важковиків із топменеджменту російської держкорпорації – першого заступника гендиректора з операційного управління “Росатома” Андрія Петрова та першого заступника голови “Росенергоатома” Олександра Шутікова”, – зазначили в НАЕК.

Зокрема, 26 жовтня 2022 року Шутіков особисто, а Петров у форматі відеозвернення почали “обробляти” український колектив окупованої росіянами ЗАЕС.

Як поінформували в НАЕК, росіяни для досягнення ефективнішого результату агітації зібрали всіх працівників станції та проголосили їм звернення, основна ідея якого полягала у необхідності та доцільності переходу до складу “Росатома”.

“Однак ця спроба зазнала такої самої невдачі, як і всі попередні: до “палких промов” окупантів атомники ЗАЕС поставилися скептично і вкотре продемонстрували, що на загарбників не працюватимуть”, – наголосили в “Енергоатомі”.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling