Політика

За добу сталося понад 20 бойових зіткнень – Генштаб

генштаб

Українські військові продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямі та наступальних дій на Бахмутському напрямку, минулої доби сталося понад 20 бойових зіткнень, повідомив у ранковому зведенні Генеральний штаб Збройних сил України.

«У зоні відповідальності ОСГВ «Хортиця» на Лиманському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки супротивника в районі Білогорівки Донецької області. На Бахмутському напрямку противник намагався відновити втрачене становище у районі Кліщіївки Донецької області, але успіху не мав. Сили оборони продовжують штурмові дії на південь від Бахмута Донецької області, завдають ворогові втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у Генштабі ЗСУ повідомили, що минулої доби українські військові відбили атаки загарбників у районі Авдіївки Донецької області.

«На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки та Перемоги Донецької області, де минулої доби зробив понад 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи з позицій. На Шахтарському напрямку наші захисники продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, захищають нашу землю від окупантів», – йдеться у звіті.

У Генштабі ЗСУ додали, що на Мелітопольському напрямі Сили оборони України продовжують наступальну операцію, зокрема, в районі Вербового Запорізької області «витісняють супротивника з позицій, що займаються, і закріплюються на досягнутих рубежах».


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling