Суспільство

У Міноборони РФ заявили про збиття над територією Росії 6 дронів 

дрони, міноборони, рф
Дрон / Getty Images

Вночі 17 червня, над територією кількох регіонів Росії нібито було збито шість безпілотників.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони РФ.

“Черговими засобами ППО знищено: один БПЛА над територією Бєлгородської області, два БПЛА над територією Воронезької області, а також три БПЛА над територією Липецької області”, — розповіли в оборонному відомстві.

За словами губернатора Воронезької області РФ Олександра Гусєва, внаслідок атаки двох дронів, у регіоні постраждалих немає.

Очільник Липецької області РФ Ігор Артамонов вночі заявляв, що над регіоном було “нейтралізовано” чотири БПЛА. За його словами, вони атакували промислові райони Липецька.

Губернатор Бєлгородської області Олександр Гладков о 9:38 ранку написав у своєму Telegram-каналі, що під атаку дронів потрапило декілька населених пунктів Грайворонського міського округу. Він додав, що постраждалих немає.

Водночас Гладков поінформував, що у селі Козинка внаслідок скидання вибухового пристрою з БПЛА сталося “задимлення” покрівлі багатоквартирного будинку. У селі Глотове після скидання вибухового пристрою пошкоджено чотири автомобілі.

“Пошкоджено лінії електропередачі, сталося відключення електрики у селищах Радгоспний, Козачок, Горьківський та Чапаєвський, а також у селі Головчине. Аварійні бригади розпочнуть відновлювальні роботи після погодження з Міністерством оборони РФ”, — йдеться у дописі Гладкова.


Теги: , ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling