Політика

У Кадирова є власний гарем, а деякі його жінки були неповнолітніми, – розслідування

кадиров
Глава Чеченської Республіки Росії Рамзан Кадиров / Фото: Sputnik

Російське медіа “Проект” опублікувало велике розслідування щодо приходу Рамзана Кадирова до влади та його злочинів, скоєних протягом 20 років на посаді.

Як йдеться у фільмі-розслідуванні, у Чеченській Республіці для розкрадання бюджетних коштів використовуються підставні компанії з одним номінальним власником без співробітників та підрядників.

За даними журналістів, бюджетні гроші виводяться з рахунків через чеченські компанії “Бенофон”, “Орбита” та “Изумруд”.

Зокрема, 1,49 млрд рублів надійшли від мерії столиці Чечні Грозного, яким керує племінник глави республіки Рамзана Кадирова Хас-Магомед Кадиров.

Також, як зʼясували розслідувачі, Кадиров має кількох постійних дружин, хоча російські закони забороняють багатоженство, а також “величезну кількість наложниць”.

“Проект” розповів про деяких із його жінок. Офіційною дружиною глави Чечні представляють Медні Кадирову. Вона нібито народила йому 14 дітей до своїх 42 років, а втім, це неправда, кажуть журналісти. У матеріалі стверджується, що Кадиров відбирає дітей у своїх наложниць, шлюб із якими не може визнати офіційно.

Дві з його жінок у 2006 році стали призерками єдиного місцевого конкурсу краси. Як заявили журналісти, конкурс проводився спеціально для Кадирова — там навіть не було сторонніх глядачів, це пояснювали “турботою про мораль”. 

На момент участі в конкурсі обом дівчатам було по 14 років. Одна з них брала участь у заході вже вагітною, інша — народила дитину через півтора року.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling