Ілон Маск назвав ім’я нової гендиректорки Twitter

Власник Twitter Ілон Маск оголосив, що новою гендиректоркою соцмережі стане Лінда Яккоріно, яка раніше керувала відділом реклами американської медіакомпанії NBCUniversal.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

Маск каже, що Яккоріно відповідатиме за бізнес-операції, поки він займатиметься дизайном продукту і новими технологіями.

«З нетерпінням чекаю співпраці з Ліндою, щоб перетворити цю платформу на X, додаток для всього», — пише Маск.

Нагадаємо, напередодні власник Twitter Ілон Маск заявив, що залишає посаду генерального директора компанії. Він зазначив, що нова гендиректорка розпочне виконувати обов’язки приблизно через 6 тижнів. Водночас сам Маск почне займати посаду виконавчого голови та технічного директора, наглядатиме за сервісом, програмним забезпеченням і системними адміністраторами.

Як повідомляє CNN, Лінда Яккоріно працювала у NBCUniversal з 2011 року, а також стажувалася там під час навчання в університеті. Крім того, вона працювала у медіакомпанії Turner Broadcasting. Там вона була виконавчою віцепрезиденткою й головною операційною директорком з рекламних продажів, маркетингу та придбань.

Яккоріно стверджує, що за час роботи у NBCUniversal її команда з продажу реклами заробила 100 мільярдів доларів і налагодила партнерські відносини з багатьма новими медіакомпаніями, серед яких є Twitter, Apple News, Buzzfeed, Snapchat та YouTube.