Суспільство

Російська пропаганда “знищила” в Україні 73 HIMARS і 5 комплексів Patriot

пропаганда, росія

Російське міноборони щодня звітує про кількість начебто “знищеної” техніки ЗСУ. Та такої кількості техніки, про яку окупанти подають інформацію щодня, Україні ще не передавали.

Зведення міноборони країни-агресорки в ефірі 24 Каналу висміяли ведуча Катерина Соляр та журналіст-міжнародник Олексій Бурлаков. Окупанти звітують, що вони начебто “знищили” вже 73 HIMARS.

Як зазначив Бурлаков, станом на 2015 рік у США загалом було близько сотні таких установок.

“Росіяни за рік знищили 73. То взагалі якась “дурна штука” – нащо її передавати у війська”, – відповів саркастично журналіст-міжнародник.

Окупанти звітують також про начебто “знищення” 4 БМП Bradley. Та на цьому ворог не зупиняється і вже нібито “знищує” далекобійні ракети Storm Shadow, які передала Україні Велика Британія. Так російська армія вже “знищила” начебто 8 таких ракет.

“Вони знищили одну з таких ракет військовою базою в Луганську. Відправили одного зі свої полковників на перехоплення цієї ракети прям в повітря. Одну ракети збили своїм гелікоптером”,
– іронічно сказав Бурлаков.

Окупанти переконують, що вони “знищили” ЗРК Patriot.

“Виходить так, що вони, певно, однією ракетою знищили одразу 5 пускових установок і одну радіолокаційну станцію. Нібито мало бути 6 влучань одночасно”, – зазначила Катерина Соляр.

Та “вразили” їх росіяни, напевно, новою російською “секретною зброєю”.




Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling