Економіка

“Нова пошта” відкрила перше відділення в Празі

5 Червня 2023 12:25
нова пошта

Чехія стала четвертою країною ЄС, де з’явились відділення Nova Post, до цього компанія відкрила відділення в Польщі, Литві та Молдові. Про це повідомляє прес-служба компанії.

У компанії зазначили, що відтепер українці в Чехії можуть легко відправляти речі додому, в Україну, та швидко отримувати від рідних посилки, документи та навіть вантажі. Відділення Nova Post запрацювало у Празі за адресою Pod Višňovkou 1664/29 та щоденно приймає документи, посилки та вантажі вагою до 1000 кг для відправки та отримання.

“Ми маємо експертизу у швидкості доставки, багаторічний досвід у кросбордингових послугах та новітні розробки для клієнтів. Ми доставимо в Чехію будь-які товари з усього світу у найкоротші терміни. А також полегшимо вихід чеських компаній на український споживчий ринок, де на них чекають понад 30 млн клієнтів. Вже цього року ми відкриємо додаткові відділення Nova Post в Празі та Брно та інвестуємо у розвиток компанії в Чехії 3 млн чеських крон”, — прокоментував відкриття співвласник групи компаній Нова пошта Вячеслав Климов.

Тимчасовий повірений у справах України в Чехії Віталій Усатий був присутній на відкритті та першим відправив в Україну вітальну листівку.

Відділення відкрито для клієнтів щоденно. Термін доставки — від 5 робочих днів.

Вартість доставки з України в Чехію:

  • документи – 250 грн;
  • посилки до 2 кг – 400 грн;
  • посилки до 10 кг – 600 грн;
  • посилки до 30 кг – 1200 грн;
  • вантажі від 31 кг до 1000 кг – 40 грн за 1 кг ваги.

Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling