Кримінал

На Полтавщині звільнили поліцейських через справу про зґвалтування хлопчика

діти, поліція
Ілюстративне фото / УНІАН

Через справу про знущання і зґвалтування хлопчика групою підлітків на Полтавщині десятьох поліцейських притягнули до дисциплінарної відповідальності. Двох поліцейських звільнили, повідомляє пресслужба поліції Полтавської області.

“Те, що сталося в Котельві, є неприпустимим, а співробітники, які допустили дисциплінарні проступки, повинні за них відповідати. Адже такі ганебні прецеденти зводять нанівець самовіддану рутинну роботу тисяч добросовісних поліціянтів”, – наголосив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Правоохоронці запевнили, що принцип доброчесності є визначальним у роботі Нацполіції. Підходи до контролю за роботою та дисципліною особового складу постійно вдосконалюються, щоб зміцнити довіру до правоохоронної системи та забезпечити її ефективність.


Раніше український омбудсмен Дмитро Лубінець повідомив, що у селищі Котельва Полтавської області троє юнаків побили 12-річного хлопчика та вчинили над ним сексуальне насильство. Батькам кривдників було призначено лише штраф у розмірі 850 гривень.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling