Політика

Медведєв написав пост про те, що Грузія і Казахстан – це Росія

2 Серпня 2022 09:18

У ніч на 2 серпня на сторінці заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва у ВКонтакті з'явився запис, автор якого розмірковує про відновлення кордонів Росії і висловлюється про країни-сусідів РФ.

Увагу на запис, який видалили протягом 10 хвилин, звернула Ксенія Собчак, яка опублікувала скріншоти повідомлення. Чи справді Медведєв написав пост чи йдеться про злом його сторінки, невідомо. Заступник голови Ради безпеки РФ поки що це не коментував.

У пості йдеться, що «після звільнення Києва та всіх територій Малоросії від банд націоналістів… Русь знову стане єдиною». "Ми підемо в наступний похід для відновлення кордонів нашої Батьківщини, які, як відомо, ніде не закінчуються", – пише автор запису.

У публікації сказано, що до 1801 такої країни, як Грузія, не існувало, і вона з'явилася тільки в межах Російської імперії. «Північна і Південна Осетії, Абхазія і території Грузії, що залишилися, можуть бути об'єднані тільки у складі єдиної держави з Росією», — йдеться в записі.

У пості також є кілька слів про Казахстан: це «штучна держава» та «колишні російські території», а влада країни переселяє різні етнічні групи, що «можна класифікувати як геноцид росіян». «Ми не маємо наміру закривати на це очі. Поки туди не прийдуть росіяни, ладу не буде», — сказано наприкінці повідомлення.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling