Техно

Apple представила нові гаджети, зокрема лінійку iPhone 16

Сьогодні ввечері пройшла традиційна осіння презентація Apple, на якій показали iPhone 16 та інші новинки.

Apple представила нові гаджети, зокрема лінійку iPhone 16. Акцент у нових моделях зроблено на технологію штучного інтелекту Apple Intelligence, впроваджену в операційну систему iOS 18.

Також представлено годинник Apple Watch Series 10 і навушники AirPods з функцією шумозаглушення, які, як стверджує компанія, здатні працювати без підзарядки до 30 годин.


Apple Watch Series 10

Смарт-годинник наступного покоління з найбільшим дисплеєм в історії серії. Їхній екран більший зокрема, ніж у Apple Watch Ultra. Пристрій також найтонший в історії серії. Форма стала закругленою і більш витягнутою. Обіцяють швидку швидкість зарядки: Series 10 поповнюють заряд до 80% всього за 30 хвилин. Також Apple представили Watch Ultra 2-го покоління в кольорі Satin Black.

Ціна звичайного годинника: $399 за модель із GPS/$499 за версію з GPS і стільниковим модулем, ціна Watch Ultra – $799. 

AirPods 4

Гаджет зможе відстежувати погіршення слуху. Дизайн пристрою переробили: форма AirPods 4 трохи змінилася, а товщина корпусу зменшилася. Зарядний кейс – найкомпактніший в історії серії.

Ціна: $129 без підтримки активного шумозаглушення, $179 з нею.

iPhone: 16, 16 Plus, 16 Pro, 16 Pro Max

Перші пристрої з вбудованою нейромережею Apple Intelligence. За продуктивність відповідає шестиядерний процесор Apple A18, який до 30% потужніший за A16 Bionic. У смартфонах з’явиться поліпшена Siri, до якої можна звертатися зі складними запитами (поки що тільки англійською).

Смартфонам додали Action Button і сенсорний слайдер, який дає змогу керувати режимами зйомки. За допомогою кнопки Camera Control можна буде швидко розпізнавати об’єкти на фото. Роздільна здатність основної камери – 48 Мп.

Екрани 16 Pro, 16 Pro Max стали найбільшими в історії iPhone (6,3/6,9 дюймів). 

Ціна: iPhone 16 від $799, iPhone 16 Plus від $899.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling