Кримінал

Українські десантники знищили танк, броньований каналізаційними люками (відео)

8 Листопада 2022 17:57

На Херсонщині воїни однієї з аеромобільних бригад Десантно-штурмових військ Збройних Сил України знищили російський танк, лобову броню якого окупанти намагались додатково захистити вкраденими каналізаційними люками.

Відео ефективного знищення українськими десантниками військової техніки та особового складу збройних сил країни-агресора показало Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

“Хочеться зауважити, що ворог, для того щоб вижити вдається до різноманітних, іноді безглуздих хитрощів. Так на одному з підбитих танків українські воїни виявили “додаткову броню”, а саме вкрадені каналізаційні люки, які мали служити екіпажу захистом від ураження. Але це їм не допомогло врятуватися – фінал все рівно один. Так і надалі буде з кожним загарбником!” – стверджують у ДШВ.

Вкрадені каналізаційні люки не змогли захистити російських танкістів від справедливого покарання На Херсонщині воїни однієї з аеромобільних бригад Десантно-штурмових військ Збройних Сил України продовжують звільняти рідну землю від окупантів. Так на відео зафіксовано ефективне знищення українськими десантниками військової техніки та особового складу збройних сил країни-агресора. Хочеться зауважити, що ворог, для того щоб вижити вдається до різноманітних, іноді безглуздих хитрощів. Так на одному з підбитих танків українські воїни виявили “додаткову броню”, а саме вкрадені каналізаційні люки, які мали служити екіпажу захистом від ураження. Але це їм не допомогло врятуватися – фінал все рівно один. Так і надалі буде з кожним загарбником! Смерть російським окупантам! Слава ДШВ! Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Служба зв‘язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України #stoprussia #ДШВ #ЗСУ #Завжди_Перші #UkrainianAirAssaultForces #AirAssaultForces #WarInUkraine #RussianAggression #BattleOfUkrainianAirAssaultForces #AirAssaultForcesHeroes

Posted by Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України on Tuesday, November 8, 2022


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling