Думки

Знамення сяє сонцем золотим, небесною виблискує блакиттю…

23 Серпня 2017 00:02
Ірина ЄФРЕМОВА

Шановні друзі! Дорогі земляки!

Для кожної сім`ї родинні цінності є найдорожчими в житті. А всі ми – велика українська родина! Ми – нація. Тож два дні, коли відзначаються День прапора та День Незалежності, є нашими найголовнішими, найдорожчими святами, які символізують державність, незалежність, нескореність та європейськість.

Кожна країна остаточно формується в державу, коли на весь світ проголошує і затверджує свої національні символи – прапор, герб та гімн. Це – зовнішні атрибути внутрішнього світу нації, її душа та серце.

У кольорах нашого рідного прапору – синьому та жовтому – закодовано оповитий щирою небесною молитвою мир та невтомну працю.

Національний прапор – це, передусім, український дороговказ до перемоги, утвердження добра та справедливості на нашій землі.

Усі ми знаємо, саме в ці хвилини на передовій наші захисники мужньо стримують агресію окупантів, міцно тримаючи національного прапора, захищаючи добро та справедливість.

Я переконана, це є і завжди буде прапор нашої спільної перемоги і слави України!

Маю за честь також привітати усіх вас із прийдешнім святом – Днем Незалежності України. Нехай в кожній українській оселі запанує мир та добробут, а наші воїни, живі та неушкоджені, якомога скоріше повернуться додому! Хай Бог береже кожного з вас та нашу прекрасну, квітучу країну!

Слава Україні!


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling