Політика

США радять Україні відкласти контрнаступ, – Reuters

наступ, сша

Високопоставлені чиновники США радять Україні відкласти початок великого наступу проти російських військ, доки не буде надіслано останні постачання американської зброї та не буде проведено навчання.

Про це заявив у п’ятницю високопоставлений чиновник адміністрації Байдена, повідомляє Reuters.

Переговори США з Україною щодо будь-якого контрнаступу відбувалися в контексті забезпечення того, щоб українці приділяли достатньо часу спочатку навчанню з найновішої зброї, наданої Сполученими Штатами, сказав чиновник.

Проте, посадовець, розмовляючи з невеликою групою журналістів на умовах анонімності, сказав, що Сполучені Штати твердо дотримуються свого рішення не надавати танки Abrams Україні в цей час, на тлі суперечки з Німеччиною щодо танків.

Офіційні особи США вважають, що наступ буде більш успішним, якщо українці скористаються підготовкою та значним надходженням нової зброї. Сполучені Штати в четвер оголосили, що надішлють Україні сотні бронетехніки для використання в бойових діях.

США радять Україні скорегувати те, як Київ веде війну, щоб не намагатися зрівнятися з Росією за допомогою артилерійського вогнем, оскільки в кінцевому підсумку Москва отримає перевагу через виснаження, сказав чиновник.

Ось чому останні поставки зброї США включають бронетехніку, тому що це допоможе Україні змінити спосіб ведення війни, сказав чиновник.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling