Суспільство

“Народні Байрактари” стають на бойове чергування

6 Вересня 2022 21:45
байрактар

Про це повідомив Сергій Притула – телеведучий, гуморист, актор, громадський діяч та політик у мирне життя, а нині – найвідоміший волонтер та засновник “Благодійного фонду Сергія Притули”.

Відео з трьома “народними Байрактарами” Притула опублікував на своєї сторінці у Фейсбук.

Хтось міг би сказати, що сьогодні у нашому гучному проекті поставлено крапку. Ми здійснили те, про що мріяли! Ми отримали те, чого так потребує наше Військо. Але насправді, все тільки починається… насамперед, для наших ворогів. І їм це не сподобається! «Народні Байрактари» стають на бойове чергування! Дякую усім, хто підтримав збір! Дякую компанії Baykar ! Дякую колегам з Фонду за самовіддану працю! Роботи ще багато. Перемога буде за нами. Але тільки, якщо ми не будемо збавляти обертів підтримки наших воїнів! Рахунки активні https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page Працюємо, панове!!! P.S. А відео собі репостність на сторінку! Хай через рік ФБ вам нагадає про крутість українців!!!

Posted by Сергій Притула on Tuesday, September 6, 2022

Притула подякував всім, хто долучився фінансово та інформаційно до цього волонтерського збору та сказав, що “ми з нетерпінням будемо чекати на відео роботи цих Байрактарів”.

Знайомтесь: Ковінька, Халепа та Трясця.

На кожному з трьох бортів є наліпки зі словами “Народний Байрактар” та із малюнком спеціального орнаменту вишивки, який розробила львівська майстриня. За домовленістю з МО, відео роботи цих пташок будуть спеціально марковані у повідомленнях в соцмережах.

На цьому закінчується одна неймовірна історія про те, як український народ та наші закордонні друзі мобілізували зусилля і за три дні зібрали фантастичну суму на ці три Байрактари.
А потім виробники розчулились від такого пориву і віддали Україні ці пташки безкоштовно.

Це закінчення однієї історії та початок нової… Адже ми з нетерпінням будемо чекати на відео роботи цих Байрактарів ;)))

Дякую усім-усім, хто долучився фінансово та інформаційно до цього волонтерського збору. Працюємо далі!!!


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling