Кримінал

Сніговий колапс на півдні: рух автомобілів по трасі Одеса – Рені заборонено

негода

В Одеській області 26 листопада перекрили рух трасою М-15 Одеса-Рені через сильну хуртовину, замети і ожеледицю на дорозі.

Як розповіли у службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області, через посилення негоди рух на автодорозі М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест) перекрито для всіх видів транспорту. Також введено обмеження в русі для великовантажних транспортних засобів на автодорозі М-05 Київ – Одеса, км 274+435 – км 466+700.

Тимчасове перекриття руху для великовантажних транспортних засобів запровадили на автомобільних дорогах загального користування державного значення М-15 Одеса-Рені (на м.Бухарест) та М-28 Одеса – Южне – /М-14/ (Об’їзд м. Одеси).

“Рух тимчасово перекривається для великовантажного транспорту у зв’язку з погіршенням погодних умов (інтенсивний сніг, шквальний вітер та ожеледиця), з метою забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки та недопущення скоєння дорожньо-транспортних пригод та виникнення заторів”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обмеження вже набули чинності від 8:30, 26 листопада, на автомобільних дорогах М-15 Одеса – Рені (на м.Бухарест) км 11+920 – км 307+718 та М-28 Одеса – Южне – /М-14/ (Об’їзд м. Одеси) км 3+450 – км 28+315.

Орієнтований час заборони руху 12 годин. Інформація про зняття заборони та відновлення руху автотранспорту буде надано додатково.

ДСНС на Одещині ліквідовують наслідки негоди.

Так, станом на 11:30 рятувальники 18 разів залучались на ліквідацію наслідків негоди. Робота проводиться в Одесі і по області.

У Білгород-Дністровському районі зі снігового замету витягли автомобіль швидкої допомоги і супроводжують його до місця виклику.

Також проводиться робота з прибирання дерев з проїзних частин дороги та приватних домоволодінь. З заметів витягують автомобільну техніку.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling