Політика

ВМС: рф намагається відвернути увагу від невдач у війні з Україною навчальними запусками “Цирконів”

росія

Росіяни відправили в дальній похід, “якомога далі від акваторії Чорного моря”, фрегат “Адмірал Горшков”, озброєний гіперзвуковими крилатими ракетами “Циркон”.

Таким чином РФ намагається відвернути увагу від невдач у війні з Україною, повідомляють у пресслужбі Військово-морських сил ЗСУ.

Планується, що фрегат виконуватиме завдання бойової служби в акваторіях Середземного моря, Атлантичного та Індійського океанів. В ході бойової служби заплановано навчальне застосування ракет “Циркон”.

Церемонію відправки фрегата особисто очолив російський диктатор Володимир Путін.

“У зв’язку із постійними невдачами у війні з Україною, російська федерація продовжує зміщувати фокус уваги від невдач проведення так званої “спеціальної військової операції”, – вважають у ВМС.

“Здобутки Чорноморського флоту відсутні, тому на державний рівень було винесено заходи щодо виходу в дальній похід, подалі від акваторії Чорного моря, фрегата пр. 22350 “адмирал флота советского союза горшков” озброєного ракетами “Циркон”, – зазначили у пресслужбі.

Там нагадали, що на сьогодні 16 кораблів та катерів ЧФ РФ знищено Збройними Силами України, ще декілька одиниць пошкоджено.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling