Харків

На Харківщині внаслідок обстрілів троє людей поранено, один загинув

харків

Протягом доби удари по Харкову не зафіксовано. Але знову під постійним артилерійським обстрілом Вовчанськ, прикордонні села Харківського району, Куп’янськ та Куп’янський район.

У Куп’янському районі рятувальники гасили пожежі у приватних домоволодіннях, гаражах, пошкоджено понад 10 автомобілів, повідомляє Олег Синегубов.

У Вовчанській громаді є пошкодження олійного підприємства. За добу медики госпіталізували чоловіка 68 років та жінку 81 року, які отримали поранення після обстрілів у Куп’янську. 50-річний чоловік отримав вибухову травму у Ковшарівці, також госпіталізований до лікарні.

У селі Шульське у Лозівському районі 62-річний чоловік вибухнув на вибухонебезпечному предметі. На жаль, він загинув на місці.

Минулої доби 26 листопада піротехнічними розрахунками ДСНС проведено обстеження 4,3 га території, 1 км ЛЕП, 1,3 км автомобільних доріг. Саперами виявлено та знешкоджено 223 одиниці ворожих мін, вибухівок та боєприпасів. До робіт залучалося 22 піротехнічні розрахунки ДСНС у складі 113 осіб особового складу та 44 одиниць техніки.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling