Кримінал

На півдні ЗСУ знищили два контрольно-спостережні пункти окупантів

27 Серпня 2022 16:02

Українські військові в Нововознесенському та Дудчанах Херсонської області у ніч проти 27 серпня знищили контрольно-спостережні пункти 83-ї та 11-ї батальйонних тактичних груп десантно-штурмового полку окупантів.

Про це повідомило оперативне командування «Південь».

Там розповідають, що ситуація в операційній зоні на Південнобузькому напрямку залишається стабільно напруженою, але контролюється Збройними силами України. Окупанти продовжують ведення бойових дій на займаному рубежі оборони без зміни складу та положень підрозділів.

У командуванні кажуть, що росіяни намагаються випробувати міцність позицій ЗСУ авіаційними ударами вздовж лінії бойового зіткнення, а тилові райони з мирним населенням — тримають у страху через постійні обстріли.

Українські військові за ніч проти 27 серпня знищили 11 окупантів, переносний зенітно-ракетний комплекс та декілька одиниць броньованої техніки.

У Чорному морі продовжують маневрувати 12 кораблів ворожого флоту, укриваючись від шторму й імовірного ураження поблизу кримського узбережжя. Зокрема, 2 надводних і 2️ підводних ракетоносії готові до застосування 2️4️ ракет типу «Калібр».

За словами командування, на Одещині триває результативна контрдиверсійна робота. Зокрема, поліція повідомила про підозру в колабораційній діяльності чоловіку, який у соцмережах активно підтримував росію та її злочини.

Також в Ізмаїлі викрили інтернет-агітатора, який публічно виправдовував збройну агресію росії та розпалював ворожнечу на національному підґрунті.

ОК «Південь» наголошує, що загроза ракетних ударів та дистанційних артилерійських обстрілів в регіонах біля зони бойових дій та на окупованих територіях залишається вкрай високою.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling