Політика

У Мінську відхрестилися від планів напасти на Україну

12 Серпня 2022 20:10

Помічник міністра оборони Білорусі з ідеологічної роботи Леонід Касинський спростував заяви білоруської опозиції про те, що білоруська армія готується взяти участь у війні проти України.

"Раніше вони стверджували, що наші збройні сили вже в Україні. Тепер щодня вони кажуть, що ось-ось ми там будемо. Хочу нагадати ще раз слова головнокомандувача: "Битися, боротися і вмирати ми будемо на нашій землі". І ми до цього готові", – заявив Касинський інформаційному агентству збройних сил країни "Ваяр".

Помічник міністра зазначив, що у відомстві стежать за заявами представників опозиції та сприймають їхні прогнози з іронією. "Ми уважно відстежуємо всі ці неймовірні версії, які з розумним виглядом транслюють різні псевдоексперти: це і завдані удари, і дії деяких партизанів, і висаджені в повітря бойові машини комплексів С-400 і радіолокатори наведення цілей. Причому кожен з цих жалюгідних "експертів" посилається на достовірні дані якихось розвідок. Я з іронією сприймаю все це, відразу видно, які дані – така й розвідка. Це кривляння їх одне перед одним за жирніший шматок з панського столу їхніх господарів", – сказав він. Касинський також обурився бажанням опозиції, що виїхала з країни, "розв'язати криваву бійню в Білорусі".


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling