Техно

Microsoft зробив редизайн хмарного сервісу OneDrive

10 Серпня 2022 20:23

Напередодні Microsoft відзначила 15-річчя хмарного сервісу зберігання файлів – OneDrive. Подію компанія вирішила відзначити редизайном, що має спростити юзерам роботу з власними матеріалами, а також новими функціями. На це звернуло увагу видання The Verge.

Як зазначили в Microsoft, «найближчими місяцями» юзерам стане доступна нова початкова сторінка під назвою OneDrive Home. Вона буде нагадувати панель моніторингу в онлайн-версії Office, та матиме на меті спростити юзерам відстеження роботи з файлами.

Як і в Office, у OneDrive Home вони будуть упорядковані по тому, як давно їх відкривали. Над списком також додали фільтри, які дозволятимуть сортувати документи за типами файлів Word, Excel, PowerPoint та PDF.

З‘явився новий стовпчик «Активність», а у лівій частині головного екрана Microsoft додала розділ швидкого доступу, де можна знайти і закріпити найчастіше використовувані файли.

З оновленням у OneDrive з‘являться фотоісторії, які працюватимуть за аналогією Instagram Stories. Вони підтримуватимуть коментарі, реакції та сповіщення. Спершу Microsoft запустить функцію в Австралії, а до кінця 2022 року вона має стати доступною юзерам в США та інших регіонах.

Згідно з даними компанії, за останні п’ять років кількість активних користувачів OneDrive збільшилася на 240%. В 2022 році сервіс позиціонують як основну систему для роботи з усіма файлами в Microsoft 365.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling