Кримінал

Правоохоронці встановили корегувальника вогню по будівлі ХОВА

5 Серпня 2022 20:16

У Харкові повідомили про підозру у державній зраді 37-річному чоловіку. За версією слідства, харків'янин впродовж трьох місяців збирав інформацію про ЗСУ та інфраструктуру міста для РФ.

За словами начальника поліції Харківщини Володимира Тимошка, також підозрюваний вів пропаганду війни РФ проти України.

"Харків'янину, який здавав позиції наших військових, сьогодні повідомили про підозру у державній зраді. Він відкрито підтримував збройну агресію РФ проти України. А ще йому дуже подобалися путінські ушльопки — кадирівці. Під час розслідування, яке тривало з 10 червня, правоохоронці встановили, що зрадник передавав інформацію через соціальну мережу за допомогою акаунтів, які належать громадянам РФ і є в базі "Миротворця", — повідомив Тимошко.

За даними начальника Слідчого управління поліції Харківщини Сергія Болвінова, чоловік може бути навідником РФ для удару по будівлі обладміністрації 1 березня.

"Було ретельно досліджено вилучену у зрадника комп'ютерну техніку. Відновлено видалені листування. В них 28.02.22 він доповідає своїм кураторам з РФ, що в будівлі ХОДА знаходиться штаб полку "АЗОВ" та територіальної оборони. Вже наступного дня рашистські війска направляють туди дві ракети, які наносять будівлі невиправних руйнувань та вбивають цивільних людей", — повідомив Болвінов.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling