Політика

Данілов: Росіяни стягують додаткові сили на Херсонщину

27 Липня 2022 22:07

Росіяни стягують додаткові сили на південь України, зокрема на Херсонщину, але українці націлені звільняти окуповані території, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у ефірі телемарафону.

Данілова попросили прокоментували слова президента Володимира Зеленського, який під час звернення до делегації Конгресу сказав, що в України залишилося лише кілька тижнів, щоб повернути території, захоплені РФ, перш ніж це стане набагато складнішим завданням.

Журналісти спитали, як він оцінює ймовірність звільнення окупованих територій за 3-6 тижнів.

"На Херсонському напрямку почався дуже потужний рух їхніх військ, вони стягують додаткові сили, – сказав Данілов. – Я точно знаю, що наші війська будуть робити все, що від них залежить, щоб у ті терміни, які ставить президент, щоб вони в них вклалися".

"У будь-якому випадку перемога буде за нами – тижнем раніше, тижнем пізніше. Усі заряджені на перемогу, націлені на те, щоб якомога скоріше вигнати ворога з нашої країни", – додав він.

Данілов також відзначив "дуже потужну" активізацію у поставках зброї для України, і що в тому, як ЗСУ філігранно її застосовують, можна було побачити на Антонівському мосту на Херсонщині.

Вночі з вівторка на середу українські військові вчергове вдарили по Антонівському мосту, важливій артерії постачання для російських військових, що окупували частину півдня України.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling