Політика

YouTube видалив випуск Масяні про "Санкт-Маріубург"

23 Липня 2022 13:52

YouTube видалив епізод мультфільму про Масяню "Санкт-Маріубург", в якому Масяня з родиною опиняється під обстрілами. Про це автор мультфільму Олег Куваєв написав у фейсбуці.

Куваєв написав, що на відеоролик поскаржився "дехто Ігор Соболєв". Суть скарги полягала в тому, що у мультфільмі зображено Ісаакіївський собор, який Олег Куваєв нібито змалював із фотографії Соболєва.

"Хоча там має місце просто фронтальний вигляд Ісакія, кожен, хто його фотографував, може так поскаржитися. Тобто претензія вкрай сумнівна. Однак ютуб настільки злякався якогось там "собольового", що мульт з 4 мільйонами переглядів просто ЗАГАЛЬНО ВИДАЛИВ! Не заблокував, не тимчасово перекрив доступ… А ВИДАЛИВ! Ютуб ти чого зовсім здурів????" – написав Куваєв.

13 липня Куваєв опублікував на своєму ютуб-каналі новий антивоєнний епізод Масяні – "Санкт-Маріубург" із різкою критикою російського вторгнення в Україну.

У ньому розповідається про вторгнення Китаю до Росії. "Президент Китаю" Вінь Суй Хім пояснив, що збирається "очистити Росію від фашистів". Китайські війська бомблять Москву, Петербург та інші міста.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling