Кримінал

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Чугуєву – щонайменше дві людини загинуло

16 Липня 2022 08:28

За добу з 15 по 16 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 17 оперативних виїздів, з яких: на ліквідацію пожеж — 4, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами — 2.

На території Харківщини сталося 2 пожежі спричинених ворожими обстрілами, з яких 1 у Чугуївському та 1 у Ізюмському районах області. Горіли житлові будинки та трава на відкритій території, повідомляє ГУ ДСНС у Харківській області.

Протягом доби у Чугуївському районі області сталось 2 виїзди внаслідок ворожих обстрілів. 15 липня о 07:22 в с. Новопокровка був частково зруйнований житловий будинок. Пожежі не було. Постраждало 3 чоловіка із них з під завалу вогнеборці врятували 1 чоловіка.

Вже 16 липня о 03:20 м. Чугуїв зазнав ракетного удару. Внаслідок обстрілу було частково зруйновано двоповерховий житловий будинок. Горіли конструктивні матеріали будинку на площі 40 кв.м. Постраждало 2 чоловіка, із них з під завалу було врятовано 1, якого госпіталізували до місцевої лікарні. Також рятувальники з під завалів вилучили тіла двох людей, чоловіка та жінки. Роботи по пошуку людей в завалах та розбору конструкцій наразі тривають.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling