Політика

Зеленський заявив, що на початку війни Татаров та Малюк “вбивали чеченців у Києві”

Президент України Володимир Зеленський заявив, що заступник керівника Офісу президента України Олег Татаров разом з чинним главою СБУ Василем Малюком “вбивали чеченців у Києві”.

Про це глава держави розповів під час форуму “Україна 2024. Незалежність” відповідаючи на запитання журналіста про ефективність людей з команди президента.

“Про це знають Сполучені Штати і всі. Олег Татаров разом із Василем Малюком вбивали чеченців в Україні, в Києві. Замало? Вигнати його (йдеться про Татарова), щоб його вбили росіяни?”, – сказав Зеленський.

Президент також підкреслив, що загалом його сьогоднішня клманда — це всі ті люди, які захищають Україну.

“Я вважаю, що ми одна команда. Коли у нас є дійсно позитив в напрямку ЄС, то тут треба подякувати нашому спікеру (Стефанчуку), його колегам. Багато законів прийнято. Є різні виклики, і в Раді, в уряді тощо”, — розповів Зеленський.

Крім цього він додав, що, Patriot, ATACMS та F-16 “просто так не з’явилися” в Україні.

“Саміт миру сам по собі не з’явився. Хоча до цього ми могли програти ініціативу щодо інших ініціатив дипломатичного врегулювання. Наприклад, Андрій Єрмак — один із основних тих людей, які готували “формулу миру”, Саміт миру”, — сказав Зеленський.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling