Суспільство

Зеленський прокоментував загибель морпіхів з Далекого Сходу у Павлівці

зеленський

У своєму зверненні Володимир Зеленський повідомив, що Донеччина “завалена тілами окупантів” і там щодня гинуть сотні людей.

Потім він російською мовою розповів одну з головних історій сьогодення: зі слів родичів стало відомо про загибель сотень військовослужбовців (не мобілізованих) 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту. Їхні родичі звернулися до губернатора Приморського краю Олега Кожем’яко.

Той зокрема відповів: “Зв’язалися з командирами. Так, втрати є, йдуть важкі бої. Але вони далеко не такі, як пишуть у цьому зверненні”.

“Губернатор цей, товариш Кожем’яко передбачувано збрехав, що втрати далеко не такі, – заявив Зеленський. – Від Владивостока до Павлівки 9 тисяч кілометрів. Губернатору звідти краще видно, які – не такі, скільки військових відправлятимуть на забій. Або йому наказують брехати з Москви “.

“Навіть тіла вбитих у якийсь Владивостокґ не привезуть”, – продовжив Зеленський, маючи на увазі те, що він повторював з перших днів війни: Росія не дбає про своїх загиблих.

“Я впевнений, що губернатор Кожем’яко вийде та пояснить, чому не всі доїхали”, – сказав Зеленський.

Він знову закликав росіян, у тому числі родичів військових та мобілізованих до протесту, а самих військових – до здачі в полон: “Так також можна вижити”.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling