Політика

Юристка Трампа визнала провину у спробах скасувати його поразку на виборах

сша, трамп

Адвокатка Сідні Пауелл визнала себе винною у спробах скасувати поразку експрезидента США Дональда Трампа на виборах 2020 року у штаті Джорджія.

Про це повідомляє АР.

Пауелл стала другим обвинуваченим у великій справі, який досяг угоди з прокуратурою.

Пауелл, обвинувачена разом із Трампом і 17 іншими особами в порушенні закону штату про боротьбу з рекетом, визнала свою провину всього за день до того, як мав розпочатися відбір присяжних для участі в судовому процесі над нею.

Вона визнала себе винною в шести місдимінорах, які звинувачують її у змові з метою навмисного втручання у виконання виборчих функцій.

За умовами угоди вона відбуватиме шестирічний випробувальний термін, буде оштрафована на 6 тисяч доларів і муситиме написати лист із вибаченнями на адресу штату Джорджія та його жителів.

Вона також записала свідчення для обвинувачів і погодилася давати правдиві свідчення проти своїх співучасників на майбутніх судових процесах.

Угода про визнання провини робить Пауелл найвідомішою людиною, яка співпрацює з прокурорами, що розслідують спроби Трампа скасувати результати виборів. Її співпраця у справі та участь у стратегічних переговорах загрожує викриттям колишнього президента і наданням інформації про те, що він говорив і робив у критичний період після виборів.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling