Кримінал

У Тернополі затримали двох паліїв військових авто

У Тернополі правоохоронці затримали двох осіб, які підпалили автомобіль військовослужбовця. 

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Правоохоронці отримали повідомлення про пожежу автомобіля ЗАЗ Vida Cargo. Внаслідок пожежі авто знищено повністю, також вогонь пошкодив припаркований поруч автомобіль Toyota Avensis.

“Поліцейські з’ясували, що знищений фургон належить військовому Збройних Сил України, а слідчо-оперативна група вилучила речові докази, які вказали на те, що причиною займання транспортного засобу став навмисний підпал”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали осіб, причетних до вчинення злочину. Ними виявилися двоє жителів Тернополя віком 54 та 56 років.

Фігуранти відгукнулись на оголошення про “підробіток” в одному з телеграм-каналів. Представники спецслужб РФ запропонували їм підпалити автомобілі українських військових.

Відтак зловмисники підшукали відповідний транспортний засіб, облили його бензином та підпалили. Свої злочинні дії вони зняли на відео, як доказ про виконану “роботу”.

Наразі слідчі повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину, їм загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling