Суспільство

        У низці потягів Укрзалізниці тестують меню обідів Клопотенка

        Нове меню Укрзалізниці / Укрзалізниця
        Нове меню Укрзалізниці / Укрзалізниця

        У деяких потягах Укрзалізниці тестово запровадили меню повноцінних обідів, розроблене українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком. 

        Про це інформує пресслужба Укрзалізниці.

        “Запуск меню гарячих страв на потягах далекого сполучення став одним із найбільш очікуваних оновлень у сервісі Укрзалізниці. Цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на найбільших маршрутах”, — йдеться у повідомленні.

        Реклама
        Реклама

        Нововведення діє на потягах №351/352 Київ — Кишинів, №95/96 Київ — Рахів, №29/30 Київ — Ужгород і №4/3 Запоріжжя — Ужгород.

        Страви приготовані інноваційним способом та заморожені, що дозволяє зберігати їх свіжість і смак після розігрівання.

        У меню можна знайти такі страви:

        • Карпатські деруни;
        • Омлет з житомирських яєць;
        • Курка з подільською картоплею та овочами;
        • Кримськотатарський плов з яловичиною.

        Ціна на страви варіюється від 170 до 190 грн.


        Реклама
        Реклама

        ТОП-новини

        Останні новини

        усі новини