Суспільство

У низці потягів Укрзалізниці тестують меню обідів Клопотенка

укрзалізниця
Нове меню Укрзалізниці / Укрзалізниця

У деяких потягах Укрзалізниці тестово запровадили меню повноцінних обідів, розроблене українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком. 

Про це інформує пресслужба Укрзалізниці.

“Запуск меню гарячих страв на потягах далекого сполучення став одним із найбільш очікуваних оновлень у сервісі Укрзалізниці. Цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на найбільших маршрутах”, — йдеться у повідомленні.

Нововведення діє на потягах №351/352 Київ — Кишинів, №95/96 Київ — Рахів, №29/30 Київ — Ужгород і №4/3 Запоріжжя — Ужгород.

Страви приготовані інноваційним способом та заморожені, що дозволяє зберігати їх свіжість і смак після розігрівання.

У меню можна знайти такі страви:

  • Карпатські деруни;
  • Омлет з житомирських яєць;
  • Курка з подільською картоплею та овочами;
  • Кримськотатарський плов з яловичиною.

Ціна на страви варіюється від 170 до 190 грн.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling