Політика

Суддям у США надходять погрози після зняття Трампа з президентських виборів — CNN

сша, трамп

ФБР співпрацює з правоохоронцями штату Колорадо у зв’язку з погрозами на адресу суддів Верховного суду штату, які ухвалили рішення про зняття Дональда Трампа з президентських виборів 2024 року.

Про це повідомляє CNN із посиланням на заяву офіцера ФБР зі зв’язків із громадськістю.

Офіцер ФБР заявив, що агентство в курсі ситуації й активно співпрацює з місцевими правоохоронними органами. У заяві підкреслено, що розслідуватимуть будь-які погрози і прояви насильства, зокрема з боку осіб, які використовують екстремістські погляди для виправдання своїх дій, незалежно від їхньої мотивації.

Представник судової гілки влади Колорадо відмовився коментувати погрози на адресу суддів, а майстер-трупер Гері Катлер із патрульної поліції штату наголосив, що місцева влада розгляне будь-які погрози на адресу суддів. Департамент поліції Денвера відреагував на повідомлення про замінування резиденції судді, але виявилося, що це була неправдива інформація, і розслідування триває. ЗМІ зазначають, що співробітники правоохоронних органів стежать за риторикою на екстремістських онлайн-форумах для виявлення потенційних загроз державним службовцям. Деякі користувачі цих форумів висловлювали підбурливі заклики до суддів, які ухвалили рішення про дискваліфікацію Трампа, включно з погрозами розкриття їхніх особистих даних.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling