Кримінал

Росіяни влучили у готель в Харкові: 12 постраждалих, серед яких іноземні журналісти

12 людей поранені внаслідок російських ударів по готельному комплексу у Київському районі Харкова.

Про поранених повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов.

“Поранені четверо чоловіків віком від 31 до 38 років, семеро жінок — від 23 до 71 року. Дев’ятьох поранених шпиталізували, зазначив Синєгубов: 35-річний чоловік перебуває у тяжкому стані, восьмеро пацієнтів — у середньому, двом надали допомогу на місці”, — написав він.

Серед поранених — журналісти турецького ЗМІ — громадянка Туреччини та громадянин Грузії, зазначили у пресслужбі облпрокуратури.

За словами міського голови Ігоря Терехова у коментарі Суспільне Харків, на момент ударів у готелі перебували 30 людей — семеро людей з персоналу та 23 гості.

“Ніяких військових найманців, військових тут не було. Це цивільний об’єкт, цивільна інфраструктура. Ми завжди тут розселяли тут наших друзів, гостей, які перебували у Харкові, іноземні делегації”, — сказав Ігор Терехов.

За інформацією мера міста, одне влучання було в будівлю готельного комплексу, інша ракета влучила поруч із входом до готелю.

Крім готелю постраждали житлові будинки — один комунальний, один приватний, автосалон, виробниче підприємство, зазначив міський голова.

Також пошкоджені дві підземні лінії електропередач по 110 кВ, через що в деяких районах Харкова частково пропадало водопостачання.

Готель, в який влучили росіяни, використовували здебільшого іноземні журналісти, говорить очільник поліції Харківщини Володимир Тимошко.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling