Економіка

Провал зимового терору став п’ятою поразкою Путіна – Кулеба

війна, кулеба

Україна перемогла зимовий терор президента РФ Володимира Путіна, і це стало його п’ятою великою поразкою під час повномасштабного вторгнення, заявив глава українського МЗС Дмитро Кулеба.

“Ми вистояли найважчу у своїй історії зиму. Нам було холодно і темно, але ми були незламними. Разом з нами пліч-о-пліч стояли партнери зі своєю допомогою. Переміг і ЄС, який всупереч московському реготу також не замерз без російського газу”, – написав він у Facebook.

За словами Кулеби, першою поразкою РФ стала відсутність страху в українців з перших хвилин російського наступу, другою – провал російського бліцкригу. “Третю поразку ми завдали РФ на дипломатичному фронті: світова коаліція за Україну, резолюції, ізоляція, потоки зброї, санкцій, енергетичної, фінансової та гуманітарної допомоги Україні”, – пояснив Кулеба.

Четвертою поразкою він назвав втрату Москвою великої кількості захоплених українських територій. “До остаточної перемоги ще важкий шлях. Але ми з вами вже знаємо, як перемагати. Маємо щодня працювати на неї та вірити в Україну”, – додав глава МЗС України.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling