Поліція спіймала в Харкові одразу п’ятьох наркозбувачів

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Харківській області виявили 22-річного харків’янина, який працював «закладчиком» на Інтернет-крамницю. В ході особистого огляду та обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили понад 100 згортків та зіп-пакетів з наркотичною речовиною «PVP», амфетаміном та канабісом.

27-річний фігурант протягом тривалого часу також «працював» на Інтернет-крамницю в якості «складу» та «відправника» посилок покупцям в різні регіони держави і збував психотропні речовини оптовими партіями та в роздріб наркозалежним особам. У нього вилучили зіп-пакет з психотропною речовиною «альфа-PVP» вагою близько 500 грамів, який він хотів відправити отримувачу у місто Київ, а у мобільному телефоні чоловіка працівники поліції виявили списки інших отримувачів із зазначенням прізвищ, номерів телефонів та відділень пошти.

Інший 27-річний мешканець Харкова облаштував склад наркотичних речовин у своєму гаражі та розповсюджував психотропи для кур’єрів через «закладки». В ході обшуку поліцейські вилучили у нього близько пів кілограма психотропної речовини PVP.

Ще один 27-річний харків’янин купував оптом наркотичний засіб канабіс та збував у роздріб під час особистої зустрічі з покупцями.

43-річний чоловік за місцем мешкання з використанням лабораторного обладнання виготовляв психотропну речовину амфетамін та збував її покупцям через поштові відправлення або знайомим під час особистої зустрічі. У квартирі порушника працівники поліції виявили лабораторне обладнання, кислоти, ваги, індикаторний папір та інше.