Кримінал

На Харківщині 15-річна дівчина пережила удари цеглою, згвалтування та спробу її спалити

поліція
Хлопець який намагався спалити дівчину / Фото: X/serhii_bolvinov

На Харківщині 17-річний хлопець напав на дівчину-підлітка та намагався її спалити. 

Як розповів керівник слідчого відділу поліції Харківщини Сергій Болвінов, це сталося в одному з сіл області. Підозрюють у злочині 17-річного першокурсника коледжу. Його взяли під варту.

“В спільній компанії вони святкували день народження в сусідньому селі, випивали. А потім друзі підвезли обох додому, висадили на перехресті. Далі вони пішли пішки і біля свого будинку парубок попросив допомогти йому відчинити двері, заманив дівчину додому та почав чіплятися”, – йдеться у повідомленні.

Болвінов каже, що коли дівчина відмовила хлопцю, він завдав шість ударів цеглою їй по голові.

“Вона втратила свідомість, а він потяг її з подвір’я на город. Прямо біля огорожі зупинився – зґвалтував непритомну дівчину та спробував її задушити руками. А далі, вже на городі, розпочав спалювання – для цього облив подругу дизельним пальним”, – йдеться у дописі.

Він підпалив одяг дівчини та пішов спати, каже слідчий.

“Розбудили його вже крики сусідів. Дівчину на землі, від якої йде дим, побачив чоловік з сусідньої ділянки, коли вийшов в туалет. Він одразу впізнав школярку, покликав її матір. Саме дощ і врятував життя – він не загасив полум’я повністю, але й не дав дитині згоріти”, – повідомив Болвінов.

Хлопцю загрожує довічне позбавлення волі.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling