Техно

З YouTube уходить ключовий топ-менеджер

30 Серпня 2022 11:36

Ключовий топ-менеджер YouTube (належить Alphabet Inc.) Роберт Кінкл, який брав участь у розвитку платформи з раннього етапу, залишає свою посаду.

Кінкл, який обіймав посаду директора з розвитку стрімінгової платформи, пропрацював у компанії загалом понад десять років.

"Під керівництвом Кінкла YouTube сформувала нові зв'язки та партнерства у музичній сфері, сегментах медіа та технологій, а також екосистему авторів – без нього термін "ютьюбер" не набув би широкого поширення", – зазначила головний виконавчий директор YouTube Сьюзен Войжитскі у зверненні до співробітників.

51-річний Кінкл підтвердив у твіттері свій вихід з YouTube, заявивши, що "ухвалив рішення рухатися до наступного виклику". Новим директором розвитку YouTube стане давній директор з продажу реклами Мері Еллен Коу.

Кінкл залишиться у компанії до 2023 року, щоб "забезпечити рівний перехід керівництва та завершити ключові проекти", повідомила Войжитськи.

За роки роботи Кінкла в YouTube компанія перетворилася на рекламного гіганта і стала одним із ключових джерел прибутку для Alphabet, зазначає The Wall Street Journal.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling