Політика

Топ-пропагандист РФ назвав Шольца "недобитою нацистською сволотою" і закликав вдарити по Німеччині

27 Серпня 2022 11:56

На головному загальноросійському державному телеканалі Росія-1 зробили сюжет про візит кацлера ФРН Олафа Шольца до українських військових, назвали главу уряду країни "нацистской недобитой сволочью", заявили, що він – "последователь" диктатора Третього рейху Адольфа Гітлера, і закликали завдати ракетних ударів по Німеччині.

У прайм-тайм на каналі топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов, який щодня закликає до вбивств та геноциду українського народу, із кривляннями-імітацією вимови Гітлера описував поїздку Шольца на полігон.

Оператори каналу за його вказівкою поставили поруч два фото – канцлера на зенітній установці Gepard та фюрера на танку нацистської Німеччини, недвозначно натякаючи, що Шольц – нібито такий самий нацист.

Далі Соловйов вже не натякав, а сказав, що Шольц – "миленький, совсем маленький фюрер", який "приехал к своей бандеровской сволочи", "чтобы уподобиться своему кумиру с усиками".

"А у меня вопрос к нам: если мы знаем, что там, на немецких землях, нацисты готовят бандеровскую сволочь на немецкой технике, зачем нам ждать, когда они появятся на фронте? Почему не считать это легитимными целями прямо там? Почему не нанести удар по террористическим формированиям украинского райха, которые проходят подготовчен нахт территории дер Дойчлянд", – сказав Соловйов.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling