Спорт

Усик – Джошуа прямий ефір боксу

18 Серпня 2022 12:14
  На правах реклами

У ніч із 20 на 21 серпня 2022 року довго не зможе заснути вся Україна. І це буде пов'язано не так з військовими діями на території країни. О 23:00 у суботу всі, хто зможе, пригорнуться до екранів своїх телевізорів або моніторів мобільних гаджетів, щоб не пропустити жодної миті боксерського бою Усик – Джошуа реванш.

Бокс Усик – Джошуа

25 вересня 2021 року Олександр Усик вже досяг унікального досягнення в історії професійного боксу – перебоксикувавши в 12-ти раундах Ентоні Джошуа він став першим у світі боксером, який став абсолютним чемпіоном світу у другій для себе ваговій категорії. Для тих, хто забув, до переходу в супертяжі Усік був абсолютним чемпіоном у ваговій категорії до 90,3 кг. Але щоб закріпити це унікальне досягнення, треба хоча б один раз захистити свій титул у важкій вазі. Сподіваємось Олександр зробить це 20 серпня 2022 року.

На бій Усик – Джошуа букмекери виставили котирування на користь перемоги українця. Але Ентоні Джошуа дуже складний суперник – 26 боїв на рівні Профі, 24 перемоги, 22 із яких були достроковими. За плечима Джошуа є й досвід повернення своїх титулів – у 2019 році він улітку достроково програв Руїсу у першому бою, але за півроку зумів виграти бій-реванш.

Трансляція бою Усік – Джошуа

Організацією вечора боксу 20 серпня займаються промоутерські компанії Matchroom Boxing та K2 Promotions. Інсайдери дізналися, що український боксер викупив право трансляції майбутньої битви титанів на Україну, тому українці зможуть бокс Усик – Джошуа дивитися онлайн і абсолютно безкоштовно на YouTube-канал Usyk17, який належить Олександру Усику.

Де ще можна буде побачити бій Усік – Джошуа у прямому ефірі?

Якщо ви задається питанням Усік Джошуа де дивитись прямий ефір бою буде також доступний:

  • на спортивних каналах відеосервісу MEGOGO (поки уточнюється на яких – стежте за анонсами та програмою сервісу);

  • на телеканалі «2+2» (станом на 16 серпня на 23:05 суботи заплановано показ фільму, але швидше за все ближче до бою Усік – Джошуа всі побачать зміни у програмі – дуже сумнівно, що цей канал відмовиться від трансляції бою, а те, що йому надійшла пропозиція від K2 Promotions (відомо точно);

  • на регіональних каналах «Суспільне» (показ на загальнонаціональному каналі «Суспільне» неможливий через те, що він транслює окрім України та в інші країни, а безкоштовний показ дозволено лише на території України).

Крім того, дивитися Усік – Джошуа можна буде у розділах Live букмекерських контор. Але це зможуть зробити лише зареєстровані в цих конторах гравці, які мають певні гроші на ігровому рахунку.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling