Кримінал

Російські РСЗО вдарили по гаражам на Салтівці

17 Серпня 2022 08:16

За добу з 16 по 17 серпня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 39 оперативних виїздів, з яких на ліквідацію пожеж — 15, у т.ч. пожеж спричинених військовими діями — 9.

Про це повідомили в ГУ ДСНС в Харківській області.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Ізюмському (2), Чугуївському (3), Богодухівському (1) та Куп’янському (1) районах області, а також в Салтівському (2) районі міста. Горіли приватні житлові будинки, адміністративна будівля, гаражі, авто техніка та екосистеми.

"Ввечері 16 серпня ворог завдав чергового обстрілу із реактивних систем залпового вогню по житловому масиву Салтівського району міста Харкова. На території гаражного кооперативу сталася пожежа. Горіли 7 гаражів на площі 200 кв.м. Для ліквідації пожежі та наслідків обстрілів було залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу ДСНС. Крім того, на місці обстрілу працювали сапери ДСНС, які обстежили вражену територію та вилучили залишки вибухонебезпечних предметів. В результаті обстрілу за попередніми даними постраждалих немає", – йдеться у повідомленні Служби.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling