Політика

Медведчук закликає РФ окупувати Одесу

Медведчук
Віктор Медведчук біля монумента Вічної слави на могилі Невідомого солдата у Києві, 9 травня 2021 року / Фото Getty Images

Ексголова партії “ОПЗЖ”, якого раніше затримала СБУ та який згодом був обмінений на українських військовополонених Віктор Медведчук, закликає до окупації Одеси та інших міст.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Як зазначається, Медведчук закликає окупувати Одесу та інші українські міста, якщо Київ не погодиться на капітуляцію, яку пропонує РФ називаючи її “мирною пропозицією”. Кум Путіна хоче, щоб Україна віддала РФ чотири області та Крим, а також погодилася на позаблоковий статус.

“Дуже влучний вираз – “звільняти” (“Одесу та інші міста”). Інтереси безпеки Росії диктують необхідність подальших бойових дій з метою боротьби з неонацистським режимом для досягнення повної демілітаризації та денацифікації. При цьому добре видно, що інтереси режиму Зеленського та інтереси українського народу прямо протилежні. Українці хочуть миру, а Зеленський із західними ляльководами – війни, навіть ціною винищення українського народу. І цей народ потрібно від цієї злочинної нацистської влади звільняти”, – сказав Медведчук.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling