Економіка

Концерн Rheinmetall та “Українська оборонна промисловість” утворили спільне підприємство

німеччина, оборона, україна, Шмигаль

Німецький оборонний концерн Rheinmetall та “Українська оборонна промисловість” 18 жовтня утворили спільне підприємство, що обслуговуватиме та ремонтуватиме техніку, поставлену Україні партнерами.

Про створення спільного підприємств Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив під час шостого Німецько-українського економічного форуму, що проходить в Берліні.

“Ми активно працюємо з німецьким бізнесом, і я радий повідомити, що 18 жовтня було зареєстровано спільне підприємство ТОВ “Рейнметал – Українська оборонна промисловість”, яке створено лідерами оборонних індустрій Німеччини та України. Створення спільного підприємства є без перебільшення знаковою подією, яка виводить співпрацю між нашими країнами на якісно новий рівень та дозволить нам разом будувати арсенал вільного світу”, – сказав він.

Водночас у Телеграмі Шмигаль додав, що спільне підприємство здійснюватиме обслуговування та ремонт техніки, поставленої партнерами Україні. Також там проходитиме локалізація виробництва провідних зразків техніки Rheinmetall AG.


ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling