Суспільство

Інспекторка Львівської митниці похизувалася коштовним “луком” та аксесуарами

корупція
Юлія Дрига / Скриншот з відео

Головна державна інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига засвітилася у відео відомого блогера Ніколаса Карми (справжнє ім’я — Микола Бучак), який розпитує у перехожих скільки коштує їх образ. Про це інформує lviv.media.

Відеоролик опубліковали на сторінці блогера в TikTok вранці пʼятниці, 12 квітня, однак за кілька годин після публікації відео видалили.

Розпізнав на відео інспекторку митниці журналіст Тарас Середич. Інспекторка митниці похизувалася своїм образом, загальна вартість якого — 8 тис. доларів, і це вдвічі більше її зарплатні, вказаної у декларації за минулий рік.

Також Юлія Дрига заявила, що у неї немає коханої людини. На запитання блогера де працює, підтвердила, що на державній службі.

“Трошки на себе, трошки на державу”, — додала Дрига.

Після розголосу, пресслужба Львівської митниці повідомила журналістам, що Юлію Дригу щойно звільнили: “Ця дівчинка у нас більше не працює”, — запевнили у митниці.

Також інформацію про звільнення підтвердив журналіст Тарас Середич. Він розповів, що спілкувався із інспекторкою Дригою і та запевняла його, що всі коштовні та брендові речі, показані на відео — підробка.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling