Техно

CNN: iPhone 15 може отримати надшвидку зарядку

iPhone

Осіння презентація продуктів Apple наступного місяця майже напевно включатиме новий iPhone, і, за чутками, він може включати швидшу зарядку.

За даними 9to5Mac, технічного блогу з значним досвідом інсайдів про Apple, наступний iPhone перейде з порту зарядки Apple Lightning на більш поширений USB-C, і принаймні деякі моделі підтримуватимуть більш високу швидкість заряджання, передает CNN.

У блозі цитувалися анонімні галузеві джерела, і Apple не відповіла на запит CNN про коментар.

IPhone 15 може бути сумісний із 35-ватним зарядним пристроєм, що дозволить пристрою заряджатися швидше. Apple рекомендує користувачам iPhone 14 Pro і Pro Max уникати заряджання дротовими зарядними пристроями понад 27 Вт, а користувачам iPhone 14 обмежити свої зарядні пристрої до 20 Вт. 20-ватний зарядний пристрій може повністю зарядити iPhone 14 за годину. Швидкість зарядки 35-ватного зарядного пристрою при використанні з iPhone 15 серії невідома.

Важливо не поєднувати iPhone із зарядними пристроями, потужність яких перевищує рекомендовану потужність, оскільки надмірна потужність може перегріти телефон і пошкодити акумулятор.

Навіть при потужності 35 Вт iPhone 15 все одно буде заряджатися значно повільніше, ніж флагманські моделі конкурентів, такі як Samsung Galaxy S23 Series – телефони, здатні забезпечувати «надшвидку зарядку» за допомогою спеціальних зарядних пристроїв на 45 Вт.

Незважаючи на те, що Apple відстала в зарядці, її продукти все ще можуть похвалитися вражаючим часом автономної роботи. У березні 9to5Mac провели тести батареї на S23 Ultra та iPhone 14 Pro Max і виявили, що останній переміг. Хоча S23 Ultra має більшу ємність батареї, він пропрацював 27 годин і 6 хвилин, тоді як його аналог від Apple протримався ще 38 хвилин, перш ніж “померти”.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling