Суспільство

Альбом Тейлор Свіфт “The Tortured Poets Department” прослухали понад 300 мільйонів разів за один день

музика
Тейлор Свіфт / Фото Beth Garrabrant - Sky News

Альбом Тейлор Свіфт “The Tortured Poets Department” (“Відділ закатованих поетів”) став першим в історії Spotify альбомом, який за один день набрав понад 300 мільйонів прослуховувань.

Згідно з даними стрімінгового сервісу, 34-річна співачка також стала найбільш прослуховуваним артистом за один день, передає Sky News.

Spotify написав на X: “Історію створено! 19 квітня 2024 року альбом Тейлор Свіфт “The Tortured Poets Department” став першим в історії Spotify, який прослухали понад 300 мільйонів разів за один день”.

Декілька фактів про “The Tortured Poets Department”:

  • 11-й студійний альбом Свіфт включає співпрацю з Florence And The Machine та Post Malone.
  • Пісня “Fortnight” за участі Post Malone стала першим синглом Свіфт з альбому, а також найбільш прослуховуваною піснею на Spotify за один день.
  • У соціальних мережах Post Malone, чиє справжнє ім’я Остін Річард Пост, сказав “Такі люди, як @taylorswift13, з’являються на світ лише раз у житті. “Я вражений твоїм серцем і твоїм розумом, і для мене велика честь, що мене попросили допомогти тобі в твоїй подорожі, я так тебе люблю. Спасибі, Тей”.18 квітня Свіфт оголосила, що “Fortnight” стане першим синглом її альбому, і повідомила, що після виходу альбому на нього буде знято відеокліп.
  • Вона також сказала, що була “великою шанувальницею Поста через його письменницьку майстерність, його музичні експерименти і ті мелодії, які він створює, і які западають в голову назавжди”. Свіфт додала: “Я стала свідком того, як магія оживає на власні очі, коли ми разом працювали над “Fortnight”.
  • У кліпі на цю пісню знялися зірки гурту Dead Poets Society Ітан Хоук та Джош Чарльз.
  • Через кілька годин після виходу 16-пісенного видання свого альбому американська поп-зірка оголосила про розширену версію з додатковими 15 піснями під назвою “Антологія” (The Anthology).
  • Свіфт, яка має 11 альбомів, оголосила про вихід своєї останньої платівки на сцені під час церемонії вручення премії “Греммі” у лютому.

Виконавиця розпочне свій Eras Tour у Великобританії з 7 червня, коли дасть три концерта в Единбурзі, а 21 червня розпочнеться серія концертів у Лондоні.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling