Кримінал

На Харківщині в результаті ракетного терору загинули 5 людей

війна

Внаслідок ударів російських військових за добу з 8 по 9 вересня троє людей загинули у Харкові, одна людина у Чугуївському та одна в Лозівському районах.

З добу з пораненнями внаслідок обстрілів госпіталізували десятьох людей, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов: “8 — у Харкові, 1 — в Лозівському районі, 1 — в Чугуївському районі”.

Пізніше одна з поранених в лікарні померла, повідомили у пресслужбі ХОВА. Жінці було 53 роки, вона постраждала внаслідок обстрілів у Київському районі Харкова.️

Протягом доби російські окупанти завдавали ударів по Ізюмському, Харківському, Чугуївському та Богодухівському районах, повідомив Синєгубов.

“У Чугуєві, на жаль, загинула жінка 60 років. Пошкоджені приватні будинки, учбово-спортивний центр, господарчі споруди. Зранку медики госпіталізували чоловіка в Дергачівській громаді”, — повідомив Синєгубов.

У прокуратурі додали, що російські військові ввечері 8 вересня обстріляли селище Безлюдівка, попередньо, з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок цього пошкоджені житлові будинки


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling