Думки

"Народний фронт". Єдиним фронтом на захист України

7 Жовтня 2014 18:08
Ірина ЄФРЕМОВА

З появою в політичному житті України „Народного фронту” у багатьох виникало питання, чому обрано саме таку назву та що символізує емблема партії.

Коротенький погляд зсередини…

Ця назва краще за все передає суть нової політичної партії. Партії, до якої увійшли люди, які у найбільш важкі часи взяли на себе відповідальність за країну, повністю усвідомлюючи, що дуже серйозно ризикують своїм політичним майбутнім.

Анексія Криму, агресія Росії та керованих нею терористів на Донбасі, абсолютно пуста державна скарбниця – керувати країною в таких умовах дійсно завдання для сильної команди.

„Народний фронт” є дійсно народним, адже тут об`єднали свої зусилля спеціалісти з різноманітних областей: військові експерти, командири батальйонів, журналісти, економісти, громадські діячі… Всі вони стали єдиним фронтом на захист суверенності та незалежності України,  і кожен на своєму місці робить усе від нього залежне, аби складні часи для нащої країни минули якомога скоріше.

Найголовнішим завданням для себе команда „Народного фронту” ставить повернення миру на українську землю. Це і символізує емблема партії: хрест на щиті в гамі кольорів українського прапора – блакитний і жовтий. В символіці «Народного фронту» хрест уособлює захист, захист від будь-яких зазіхань на територіальну цілісність, незалежність, мир і безпеку України.

Хрест також слугує емблемою Збройних Сил України, Служби безпеки, які боронять нашу державу від ворогів, зокрема, в зоні проведення антитерористичної операції.  До речі, хрест зображувався на печатках Війська Запорозького та Війська Запорозького Низового, на Великій корогві Війська Запорозького Низового, інших козацьких прапорах та гербах козацьких полків. Його зображено на гербах і прапорах українських областей, районів і міст.

„Сильна команда для складних часів” – під таким девізом команда „Народного фронту” йде на позачергові вибори до Верховної Ради. За останні кілька місяців ці люди довели, що це не лише пафосні слова – ця команда продемонструвала, що їм по силам навіть вкрай важкі завдання. Більше того є сформоване бачення того, як розбудовувати Україну і в майбутньому 


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling