Думки

Переведи меня через Майдан

21 Грудня 2013 13:30
Владимир ЧИСТИЛИН

 Ниже вы прочитаете анонс воскресной акции Евромайдана, написанный Сергеем Жаданом.

Как всегда предельно точно, лаконично, за что он и почитается живым классиком, которого изучают в школьной программе.

Я лишь вставлю свои 5 копеек.

1. Если вы действительно любите «The Beatles», то в воскресенье в 12-ть вы просто обязаны быть у Тараса.

2. Если у вас есть желание поучаствовать в переименовании пр. Ленина, то не откладывайте это удовольствие до следующей революции.

3. Если вам что-то говорит фамилия Андрухович и вы не путаете «Чайф» с «Фристайлом», то в полдень после самой длинной ночи в году ваше место у Кобзаря.

4. Если вы еще лет десять не планируете выходить на Майдан, то воспользуйтесь шансом пройтись маршем свободных граждан по самой большой площади Европы.

5. В, конце концов, если вы патриот города и за целый месяц не удосужились увидеть такое уникальное явление как харьковский Евромайдан, то оправдаться перед историей еще не поздно.

Ждем вас 22 декабря в 12 часов у памятника Т.Шевченко.

Харків вшановує героїв!

Відповідаючи на закиди про недопустимість вандалізму й руйнівництва, а також ідучи назустріч ідеям консолідації українського суспільства на грунті любові та взаємоповаги, харківський Євромайдан виступає з конструктивною та творчою пропозицією – перейменувати проспект Леніна на проспект Леннона.

Сподіваємось, запропонована ініціатива знайде підтримку серед представників харківської громади, місцевого керівництва, в робочих колективах та навчальних закладах, поєднуючи часто несумісні ідеологічні та світоглядні вектори й пропонуючи компромісні шляхи формування регіональної культурної політики.

Концерт та урочисте перейменування відбудеться в неділю, 22 грудня, на харківському Євромайдані.

Програма урочистих заходів: 12.00 – святковий концерт біля пам'ятника Шевченку за участі харківських рок-груп, що виконають пісні The Beatles та інших класиків світового року. 14.00 – урочиста хода в бік теперішнього проспекту Леніна з установленням символічної меморіальної дошки та покладанням живих квітів правдивому героєві рок-н-ролу. Спеціальній гість Юрій Андрухович. Історична довідка: Джон Вінстон Леннон (1940-1980) – британський рок-музикант, співак, поет, композитор, один із засновників та учасник гурту "The Beatles". Автор багатьох пісень, зокрема "Revolution", "Imagine" та "Give Peace a Chance". Харків (так само як і В.І.Ленін) не відвідував.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling