Думки

"Коламбіа Пікчерз" не представляє…"

11 Вересня 2017 17:22
Ірина ЄФРЕМОВА

Другу добу поспіль споглядаю шоу в стилі Тарантіно, якийсь своєрідний мікс «Безславних виродків» та «Мерзенної вісімки». Дуже не хотілося занурюватися у цю гидоту, але зрозуміла, що не можу стояти осторонь – про це потрібно не просто говорити, а волати, втовкмачувати у голови тим, хто опинився у пастці цього масового психозу.

Довкола цієї ситуації утворилося величезне цунамі з емоцій, які супроводжуються пирсканням слиною та мантрами з прокльонів. Ці брудні хвилі завдають суттєвої шкоди залишкам здорового глузду та критичного мислення. Я закликаю усіх «завзятих борців за справедливість» хоча б на мить зупинитися і спробувати поглянути на ситуацію зі сторони. Тож залишаємо емоції за дужками і беремо лише голі факти.

Факт перший: Є людина, яка позбавлена громадянства через подання завідомо неправдивих даних.

Факт другий: Ця людина за 1,5 місяці з моменту появи відповідного Указу не спромоглася звернутися до суду, а вирішила перетинати кордон, маючи офіційну інформацію, що у прикордонників є усі юридичні підстави вилучити недійсний паспорт, а відтак – не пропустити на територію України.

Факт третій: Група осіб під орудою народних депутатів України, які, до речі, є законотворцями, а деякі мають юридичний фах і є професійними правниками, добре усвідомлюючи весь ступінь відповідальності, всіляко сприяють особі, позбавленій громадянства, а паралельно вирішують власні вузькопартійні інтереси.

Факт четвертий: Ця група осіб йде на фізичний прорив кордону. Знову таки – чудово розуміючи, що прикордонники мають усі повноваження для застосування зброї. При цьому вони так само добре знають, що триває російська агресія, більше того, непрогнозовані дії Кремля, пов’язані з військовими навчаннями у Білорусі, змусили прикордонників максимально посилити заходи безпеки. І людей, які навіть можуть назвати статті, які порушили при незаконному перетині кордону, це не зупинило. Поранено 11 поліцейських та 5 прикордонників, які намагалися відвернути злочин. Та не просто злочин, а масштабну провокацію, мета якої – призвести до глобального протистояння в суспільстві.

А тепер спираючись на ці факти, уявімо, що це відбувалося не в Україні, а в будь-якій іншій країні, наприклад, Грузії. Чи прагнули б ви до лібералізації кордону з такою державою?! Та й взагалі чи хотіли б мати хоч якісь справи з країною, громадяни якої настільки нехтують власними законами?! Відповідь очевидна.

Я вважаю, що те, що відбулося вчора, має чітке визначення – це злочин проти основ державності України.

Тож режисери, які складали цей сценарій, мусять пам`ятати, що у будь-якому блокбастері для поганих персонажів завжди все закінчується однаково…

 

 


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling