Думки

Власний ідіотизм чи вказівки з Кремля?

31 Серпня 2015 17:27
Ірина ЄФРЕМОВА

Чергова провокація Кремля не вдалася. Але, найстрашніше, що постраждали люди. Хочеться запитати тих, хто привів сьогодні людей під стіни Парламенту: вам мало були крові на Майдані?! хіба за ці провокації поклали життя герої Небесної сотні?!

Знову, так само, як і в лютому, прикриваючись мирним протестом, було організовано та втілено у життя жорстку, ницу і криваву провокацію.

Близько сотні поранених під стінами Ради захисників правопорядку, молодих хлопців-нацгвардійців, багато хто з яких вистояв і Революцію Гідності, і захищав Україну від російського агресора… Дехто має дуже тяжкі поранення…

І все це заради чого? Заради того, аби деякі політики потішили свої амбіції?! Їм мало блокування трибуни у залі Ради, мало вигуків і матюгальників, якими вони намагалися заглушити виступи опонентів, мало жалісно-гарячих промов з трибуни Парламенту?! Судячи з усього, мало… Вибори ж наближаються і деякі «патріоти» не гребують будь-якою можливістю для свого піару.

Та всьому має бути межа. Жодне крісло і жоден мандат не варті того, аби  ризикувати життям і здоров’ям людей, патріотів, які зробили для України в десятки разів більше, ніж ці щасливі власники значків нардепів.     

Інше питання, що вони не дуже-то й цим переймаються. Тим більше, прикриваючись депутатським мандатом, розраховують на абсолютну безкарність. А якщо починаються розслідування, навіть за кримінальними статтями, можна горланити про політичні переслідування і стати хіба що не національним героєм. І допоки хоча б хтось не отримає реальне, адекватне покарання за свої злочини, за маніпуляції людьми, за нацьковування, ці люди не зрозуміють, що те, що вони роблять, не тільки аморально, але й протизаконно. Дуже сподіваюсь, що за результатами сьогоднішніх подій реакція буде справедливою і адекватною. Після Революції Гідності в Україні не має бути касти недоторканих!

А найбільш жорстке, але вкрай необхідне покарання цим псевдопатріотам можуть зробити українці – на місцевих виборах давши оцінку намаганням розхитати ситуацію в країні чи то через власний ідіотизм, чи то виконуючи вказівки з Кремля.

Україна важко, але наполегливо рухається вперед. І ніяким антиукраїнським силам не вдасться цей рух зупинити! Слава Україні!
 


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling